Overslaan en naar de inhoud gaan
Even geduld...

ARRANGEMENTEN

Het hele jaar door organiseren wij verschillende formules rond culturele of gastronomische activiteiten. Voor verdere informatie of om een reservering te maken, kunt u ons een e-mail sturen of bellen.
De prijzen zijn per persoon en per arrangement. Voor de Eindejaarsfeesten, is de prijs per persoon en per nacht.

07 juni

Accordeonfestival “ Vergeten instrumenten “

07/06/21   -   11/06/21
De accordeon, tegenwoordig soms een vergeten instrument, maar wie herinnert zich niet die aanstekelijke deuntjes, een dans op een musette of de onvergetelijke meezingers van weleer.
28 juni

Fiesta Galan

28/06/21   -   02/07/21
Herneming wegens groot succes : Je hoeft heus niet tot aan de Spaanse Costas te vliegen om je eens volledig onder te dompelen in de “Viva España” sfeer.
20 augustus

Wit Paard Show

20/08/21   -   23/08/21
Met Lou depryck en zijn Bananaz heeft het Witte Paard een absolute topper te pakken. De man achter diverse wereldhits zoals “ça plane pour moi”, Disco Samba en Kingston Kingston, staat steeds garant voor een flamboyante ambiance. De grootse revueshow is echter ook variété, humor, acrobatie mooie dansers en danseressen in prachtige kostuums !
27 augustus

Jubilee aan zee (J.Lafonshow)

27/08/21   -   30/08/21
De zomershow met Jacky Lafon is inbegrepen in dit weekend, een prachtige show met deze grote dame uit de Vlaamse showbizz. Een leuke wandeling, iets lekkers eten, een frisse douche in je kamer, omkleden en op amper 100 m om de hoek deze unieke show bijwonen, wat kan een mens meer wensen.
20 september

"Potterie" Keramiek & boetseer midweek

20/09/21   -   24/09/21
Een midweek aan de kust combineren met een nieuwe creatieve ervaring, wat een prachtige buitenkans. In dit pakket bieden wij u een nieuwe uitdaging, misschien zelfs de eerste stap naar een nieuwe hobby. Je handen wat vuilmaken, je geest ontspannen, creativiteit in jezelf ontdekken. Puur me-time.
24 september

Weekend Fruits de mer

24/09/21   -   26/09/21
Een weekend smullen van al het lekkers die de zee te bieden heeft ? Spreekt een rijkelijke plateau fruits de mer u aan ? Een bezoekje met hapje en drankje aan de legendarische « oesterput » ? Dan is dit iets voor u !

About

We are professional and reliable provider since we offer customers the most powerful and beautiful themes. Besides, we always catch the latest technology and adapt to follow world’s new trends to deliver the best themes to the market.